17 Jun 2019 in persoonlijk

Introductie

See this post in:   
1 minuut

Welkom op mijn nieuwe blog. Mijn naam is David, ik ben 35 jaar oud en heb het syndroom van Asperger.

Ik heb besloten om dit blog te maken om informatie te geven over autisme en van me af te kunnen schrijven over mijn ervaringen en kijk op de wereld. Dit blog is een persoonlijk blog en kan dus niet gezien worden als een definitieve bron van informatie over autisme. Dit zijn mijn meningen en kijk op dingen.

Wel kan je dit zien als een “ervarings deskundige” bron van informatie. Tenslotte heb ik zelf autisme en schrijf ik daar dus over. Ik hoop dat mensen zich in zaken kunnen herkennen en misschien zelfs inspiratie op doen om zelf meer informatie op te zoeken.

Ik zal hier proberen met regelmaat dingen op te schrijven en berichten te plaatsen. Dit zal een uitdaging zijn voor me, maar ik heb er vertrouwen in dat dit goed komt.

Bedankt Voor Het Lezen
Deel dit op:
Tags: persoonlijk 
Afbeelding van de schrijver David Westerink
David Westerink
Koop een kopje koffie voor meKoop een kopje koffie voor me

Ik ben David, bouwjaar 1984 en autistisch. Ik schrijf blogposts en strijd voor de acceptatie van autisme. Ik praat met iedereen over van alles.

Daarnaast heb ik mijn eigen podcast over autisme en neurodiversiteit! Luister hier naar de AutCast!

Blijf op de hoogte via Facebook;

Webmentions ?

No webmentions were found.