18 Aug 2020

Webinar - De reis naar mijn diagnose

See this post in:   
1 minuut

Webinar 26 augustus 2020 Op 26 augustus aanstaande om 20:00 ‘s avonds geef ik een webinar over mijn reis naar de diagnose autisme. Het zal mijn persoonlijk verhaal zijn waarin ik in ga op de uitdagingen van het verleden, de weg die ik heb afgelegd en waar ik nu sta.

Tijdens het webinar zal er ook ruimte zijn om vragen te stellen. Ik hoop jullie te zien tijdens mijn eerste publieke webinar op 26 augustus!

Dit webinar word mogelijk gemaakt door het Autisme Netwerk Friesland

Details

26 augustus 20.00-21.30u (inloggen vanaf 19.50u)
Geheel vrijblijvend, geen kosten aan verbonden.

Deelnemen kan via deze link: Deelnemen aan Microsoft Teams-vergadering
Hoe werkt Teams? Check de website: http://www.autismenetwerkfriesland.nl/nieuws

Voeg toe aan uw kalender 2020-08-26 20:00 2020-08-26 21:30 Europe/Amsterdam Webinar - De reis naar mijn diagnose Webinar door David Westerink, mogelijk gemaakt door het Autisme Netwerk Friesland. Over zijn reis naar de diagnose autisme https://bit.ly/349VsQn 15
Bedankt Voor Het Lezen
Deel dit op:
Tags: autisme webinar voorlichting begrip acceptatie 
Afbeelding van de schrijver David Westerink
David Westerink
Koop een kopje koffie voor meKoop een kopje koffie voor me

Ik ben David, bouwjaar 1984 en autistisch. Ik schrijf blogposts en strijd voor de acceptatie van autisme. Ik praat met iedereen over van alles.

Daarnaast heb ik mijn eigen podcast over autisme en neurodiversiteit! Luister hier naar de AutCast!

Blijf op de hoogte via Facebook;

Webmentions ?