28 Sep 2020

Video webinar online!

See this post in:   
1 minuut

Op 26 augustus heb ik een webinar gegeven. Deze is via Microsoft Teams opgenomen en deze opname heb ik online gezet. Deze video is hier te bekijken. Dus als je niet in de gelegenheid was om te kijken, of als je hem gewoon nog even rustig terug wilt zien, kan dat hier (of op YouTube).

 
 
Bedankt Voor Het Lezen
Deel dit op:
Tags: webinar autisme 
Afbeelding van de schrijver David Westerink
David Westerink
Koop een kopje koffie voor meKoop een kopje koffie voor me

Ik ben David, bouwjaar 1984 en autistisch. Ik schrijf blogposts en strijd voor de acceptatie van autisme. Ik praat met iedereen over van alles.

Daarnaast heb ik mijn eigen podcast over autisme en neurodiversiteit! Luister hier naar de AutCast!

Blijf op de hoogte via Facebook;

Webmentions ?

No webmentions were found.